Evenementencommissie Oostendorp

Ons programma voor 2024:

 
 
Mammoet Koppel Darttoernooi vrijdagavond 16 februari 2024
 
Vrijdagavond 16 februari wordt in het Buurtgebouw Oostendorp het Mammoet Koppel Darttoernooi georganiseerd. 
40 koppels gaan met elkaar de strijd aan om de titel te behalen.
De start van de avond is 19.30 uur. Publiek is van harte welkom om het toernooi mee te maken.
Sponsors van het Darttoernooi zijn Mammoet Hekwerk en de Boer Hypotheekadvies en verzekeringen. 
 
Toneelvoorstelling Vals Alarm vrijdagavond 5 april 2024
 
Aanvang: 19.30 uur.
Uitvoering door de Toneelgroep Zalk.
 
Voorverkoop € 9 per kaart.
Reservering van kaarten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kaarten af te halen bij Gerrit Westerink Clakenweg 67 Oostendorp of bij Eibert Elbertsen, Kreengoedweg 7 Oostendorp. Bij reserveren via het mailadres kunnen de kaarten aan de zaal betaald worden. Afhalen van kaarten bij de voorverkoopadressen kan alleen tegen contante betaling.
Entree aan de zaal: € 10.
 
Het is een klucht in 3 bedrijven. 
Het huwelijk van Peter en Nellie vertoont het klassieke patroon. Als Peter thuis komt van zijn werk voert hij geen klap uit in het huishouden, terwijl Nellie voortdurend loopt te boenen en te poetsen. Opa, de vader van Nellie, woont bij hen in en voert al evenmin wat uit. Volgens Peter is Nellie veel te druk met het huishouden en moet ze niet zo overdrijven. Peter neemt het huishouden van Nellie over om te bewijzen dat het mogelijk is om het huishouden te doen en ook tijd over te houden voor leuke dingen. Onnodig te zeggen dat Peter hier toch iets meer moeite mee heeft dan hij dacht en verandert de keurige woning in een zwijnenstal, daarbij wordt hij ook regelmatig lastiggevallen door 2 bemoeizuchtige buurvrouwen en een mysterieuze man. Zou Peter dit nog op kunnen lossen of wordt de puinhoop alleen nog maar groter.
 
Koningsdag 27 april 2024
Diverse activiteiten, zoals een optocht, een aubade en een middagprogramma met muziek en spel. Definitief programma volgt.
 
Juni 2024: Oostendorp bruist!
Programma volgt.